aizat af5 and me

aizat af5 and me

~find this blog in google ~

letters for my blog visitor

Sabtu, Mac 12, 2011

B1g @pple 1S my favorite donuts & ice blended starbucks is my f'rite drink..hihi~yummy

my donuts collectionnn...hahaha betulkah? sedapp kan ....kc feedback lah kalau nak apa2 hihiii..

FLAVOUR ''DURIANS'' hihihi -unik kan ,yg ni manis tpi rse durian nyer ada n sdopp!! huhu = unique donuts..n this donuts is local flavour so kalo makan mmg mantapp
makan2 donut2 yg manis n sdapp tu so kena match wit ice blended bru gempak ..hihi desert yg best2 je.. lg2 choc flavour mmg nikmat ketika minum..hihi 1 ice blended rm14.00 / 5$ USD.. expensive sgt so juz minum sekali sekala..
hihi, one of my f'vorite ..oreooo vanilla.. x maniss sgt so mmg citarasa saya lah ..hihihi
'

Isnin, Mac 07, 2011

k@sut latest d@r1 im@n sincl@ir




(corak superhero) kasut di tepi sekali tu adlah ksut sneakers yg sesuai utk kanak2 yg sukakan watak superhero. (puma biru oren)kasut dikanannya ini pula adalah kasut puma keluaran terbaru yg menampakkan keceriaan kepada pemakai..


(corak lanun)kasut dikiri sekali tu sesuai untuk mereka yg rock dan remaja dri umur 16-21.ia menampakkan seseorang itu lebih ranggi dan gmpakk.
kasut dikanannya itu adalah kasut sneakers yg bercorak ironman.kasut ini sesuai utk yg brumur 9-13 tahun..kasut ini membuat org lain memandang kita smpi tidak kelip2 mata tu...

Ahad, Mac 06, 2011

New F@shion froM K0rea~

fesyen rambut pilihan tahun ini ...mohahk
warna merah mnampakkan anda lebih seksi dan sesuai untuk yg brbadan muscle & kuruz...
dengan penggayaan cermin gelap dan rantai menyerlahkan lg seseorang itu.
color putih boleh buat anda lebih nmpak elegan dan cool, dgn koleksi jeans hitam dan jam brwarna emas sepadan dgn corak di baju itu..



Jumaat, Mac 04, 2011

Friend!

friend can make u smile , n friend also can make u hot ! choose your friend wit follow your heart .. u can choose whether friend's wit good person or bad person . so please remember my advice - dun take easily wit this topic, bcoz if u choose wrong friend, he/she will stab u from behind !


do u know ? what is meaning of friendship? friendship is considered to be closer than association, although there is a range of degrees of intimacy in both friendships and associations. Friendship and association can be thought of as spanning across the same continuum. The study of friendship is included in the fields of sociology, social psychology, anthropology,philosophy, and zoology. Various academic theories of friendship have been proposed, among which are social exchange theory, equity theory, relational dialectics, and attachment stylES.

DO u know? what is your responsibility as a good friend ?
  • The tendency to desire what is best for the other
  • Sympathy and empathy
  • Honesty, perhaps in situations where it may be difficult for others to speak the truth, especially in terms of pointing out the perceived faults of one's counterpart
  • Mutual understanding and compassion
  • Trust in one another (able to express feelings - including in relation to the other's actions - without the fear of being judged); able to go to each other for emotional support
  • Positive reciprocity - a relationship is based on equal give and take between the two parties.