aizat af5 and me

aizat af5 and me

~find this blog in google ~

letters for my blog visitor

Selasa, Mei 31, 2011

artis yang balas tweet aku !! ARTIS MALAYSIA TERBAEKK










ini sebahgian artis yg reply tweet aku kpada nyer ... ini adalah tnda mghargai artis yg friendly kpda fans , hihi ini jga dpt mmbangkitkan smngt artis lain utk maju khadapan dgn brkomuniksi dgn pra peminat .. sya nak ucapkan tahniah kpda smua artis yg terpilih ini utk menjadi artis yg superr friendly dgn peminat .. artis lain try + usaha lagi untuk dpat gelaran ini ~ hihi
ARTIS PLIG SKE REPLY AKU NYER TWEET :
1) CIKGU SHAFI
2)IMRAN AJMAIN
3)SHARIFAH SHAHIRA (wlaupun x fhm kak ni ge bhasa apa ) ..hihihi gud jobb ~ truskan usaha anda ~ chayokk

Ahad, Mei 29, 2011

demam k-pop !!!




anyeong hasayo !!!
knapa orang mnat ngn k-pop ????
knapa lagu dorang bezzz ???
knapa smua artis korea bguss ???
=x smua ..

anyeong gaseyo !!!
aku mnat k-pop sbb lgu dia cm era bru punye lgu .
muzik dia memenuhi citaras@ ..
artis dia famous sbb lagu , personaliti , dan rupa ..

so ni nmernyer pakej ~ BETUL X ???..


ni antara nama besaar dlm industri muzik korea ... korang kenal x ??? hihiihi kalo x kenal dorang kenal aku pun ckup lah ~~ i hope k=pop brkembang lg jauh ..
hihihi ~~~~