aizat af5 and me

aizat af5 and me

~find this blog in google ~

letters for my blog visitor

Jumaat, Jun 24, 2011

AKU ADA 2 BLOG !!!

assalamualaikum , selamat sejahtera , salam 1 malaysia ...
saya ingin membuat pemberitahuan ~ 
blog imansinclair.blogspot saya ini lebih kepada diary !!! 
blog jejakafantasy pula lebih kepada penulisan cerita ciptaan aku original ok ~
so dun get confuse ~...
jangan ingat dua2 ni sama spesies ~ 
hahaha ... http://jejakafantasy.blogspot.com/ ~ masuk lahselalu ~ 
ni adalah medal yang dimenangi oleh aku  untuk blog imansinclair dan jejakafantasy..
hihi

menang penulis terhebat tanpa bertanding ..hahah
hahaha ..semua ni angan2 aku pada suatu hari nanti !!! hemm go 4 it

Sabtu, Jun 18, 2011

garena

OMG ! ari ni aku kalah dota dengan kawan aku ....
dia main giler ahh .. aku dah guna cheat duit ,level ..tp still x dpt kalahkan dia ..
bayangkan 2 lawan 1 ..1 menang !! #hahahaha aku dapat bunuh dia sekali je tu pun dia
pg + duit masa tmbahan ...kalo x hrapan ktaorang nk bunuh dianyer bnatang ..

hahaha ..game counter strike aku mengalahkan dorang dgn teruk .. #hahaha
coz aku kalo tembak2 ni champion woh!!
aku telah brjaya bunuh  69 org , dia 63 , n lg sorang 17 ...
dorang be sabotaj aku !! kejam kan ..hahahaa

Sabtu, Jun 04, 2011

panas nyer ari ni! today damn hot u knw ~

 
huh ari ni panas .. sbenarnyer dr smlm mmg panas glerrr ,..huh dah time cuti skola ni x g mne2 lg ahh panas ...kalo jalan2 tu best lah jugak ~
air cond rmah aku ok .,. but remotenyer lak abih bateri .. eeerrr asal lak time panas2 cam ni abiss battery  ...ergghhhh harap2 time cm ni dapatlah main ice skating kt sunway pyramid or sunway lagoon ..kan best
sunway pyramid


sunway lagoon
sunway lagoon hotel
klcc

Jumaat, Jun 03, 2011

saudara apa kalo cakap psal saudara sendiri~

erghh .. dah post kt fb aku ckap aku fat n poyo ~~
= yang tu aku x kesah pun
tapi ada yg kte nak block aku ..
=perkataan tu lah yg aku pling sedeyh dengar
yg tu x pe lg , ni ada saudara aku yg block aku ..
= i still can't accept .. erghh bengang tau ~
erghh bukan aku buat apa2 pun .. tnya kabar or bertegur sapa pun x bole ke ??
= lpastu kte aku sibuk ..
islam pun galalkkan bertegur sapa ..dah lme x jmpe so tgur lah dlm fb ..tu pun kaco ke??
=x puas ati ..
aku harap aku akan duduk kt seoul ,korea satu ari nanti dan lpekan kisah duka ..hahaha

kesedihan yg teramat sangat ~ aku harap nasib aku akan berubah lg baik ..insyaallah..
doa-doakan lah utk aku ..amin

Khamis, Jun 02, 2011

ergghh ! aku nak mogok ~

EERRRRRH!!! bengang glerrr
aku rse nak tmbuk je dinding .. tapi nnt skit tgan ..so tu perbuatan bodoh
What is Angry?
    Something happens which is irrelevant to what we expects, and because of that our Tolerance Capacity bursts, that is we are calling as Angry..

aku geram giler ari ni!!!!

heehehehe , pada mulanyer aku happy lah sebab bergembira ari ni main badminton ngn kwan2 .. aku menang dalam perlawanan kalah mati ..30-16 .. hahaha tp dalam pertandinga body smash aku terkeluar no2 sbb kurang fokus ..hahaha n ada org main tipu .. spew la tuh 
sapa mkan cili tergigit lidah ko ..( pelik kan )
selepas main badminton pg lah kedai seven -11 nak beli air ,dahaga gler time tu ..yelah bru lpas main bdminton mne x dahaga..lpastu dah beli air aku pg naik laser net ngn kawan2 aku . pada mulernyer byar lah rm1.50 ..wk2 tu main lah counter strike cz.. wk2 main tu ayah aku call..dia kta nak amik aku sbb ayahku time tu ada kt gmbak.. aku ktalah naik bus balik nnt sbb kalo blik awal pun bukan ada apa2 pun.. lpastu aku smbg main game tu lagi .. hihi aku berjaya bunuh 169 orang .. hebatkan .. tibe2 keluar kt ctu masa nk abiss ..aku n kwan2 yg rse syokk gler main cs cz tu tambah 50sen ..hihi ...habis 2 jam kita org pun blik .. aku pun tggu bus slama  25 minit ..dpt bus aku naik ..smpi tman melati aku jalan smpi rumah....
tibanyer aku kt rumah !! tgok2  x der org kt rumah , aku first2 x de lah syak apa2 .,.. aku pun duk rmh sorang2 tgok tv ..aku pun mandi dulu sbb busuk ,... lpas mandi aku smbg tgok tv .. 40 minit kmudian , ayah aku balik ... aku tnya mknan x beli ke .. lpas 2 minit abg aku mncul .,. bwa 1 bungkus nasi.. lpastu ada 3 ,4 plastik jusco kt tgn dia .. 
aku apa lg lpas tgok plastik tu aku truzzz naik angin ahh ... aku pun tye npe x bwa iman ..
ayah aku kta yg td call kta nk g cc..aku pun ckap kt ayah aku , npe td time call x kta nk g jaya jusco ~ 
aku dgn prasaan gram pun aku cakap esok nak g jusco beli baju n seluar jgak..!!!
esok lpas blik solat jumaat aku nak g jusco gak ( ckp dlm ati)
....itulah kjadian marah aku ari ini...

aku nak jadi muscle man !!!

ok , sekarang kena pegi ke gym ak dpatkan bdan muscle2 , tp ada ke duit tu .. ada memang ada tapi ckup ke jd ahli .. ckup mmg lah cukup .. cme aku ni segan dowh .. selalu g sna aku tgok aku sorang je bdan x de muscle = dah nme bru masuk ..
tp x kan aku je g sorang ...
dr dulu aku g gym sorang22... boring gler kalo g sorang2 ..
kwan2 aku smua duk kt ts.gombak .. dah tmpt tu jam gler .. dorang pun mlas nak dtg kt danau kota
punye fitness fit .

kawan2 aku lg lah bru pg sekali dah berhenti ..hahahah kelakar kan .. aku ada lah smpi 2 minggu g dlam sebulan .. lpastu aku berhenti , cuti pg lagi .. lpastu berhenti lagi
cam mne nak kurus n jd muscle man!! hehehehehe ni smua terpengaruh ngn rakan2 aku yg hangat2 tahi ayam .. = tapi skrg spew nak berjaya , ko or kwan ko ?? errr cube buat sesuatu x yah nak ikut kwan !!! lol

Rabu, Jun 01, 2011

complain & blog baru


ni blog no2 aku yang aku kabor kat korang tu .http://jejakafantasy.blogspot.com/ .. hihihi ok x .. korang jgan lpew slalu kunjung 2 blog aku ni..!!

korang mesti tertanya-tanya npe aku letak gmbr cheese .. ni sbb ada lah budak klas aku ni ,nme dia x tau ( x boleh dibagitahu ) .dia kata lah kt aku npe post aku yg td tu mcm x gentleman nyer post.. bnyk gmbr novel pompuan..~ ni aku nak terangkan.. ini sbbnyer aku search kt google aku x tahu nak tulis apa untuk dpt gmbr novel .jd aku cme kenal sorang je penulis novel iaitu ain maisara .aku type lah ain maisara . kuar lah buku yg cam tu .. ~ eerr cheesemal .. spew tu ? x de sapa kenal ..hahahakkk

aku nak wat blog pasal .... ok x??

aku nak buwat blog lg 1 mengenai cerita karya aku sendiri , aku ni dah lme jatuh hti dgn kerjaya penulisan ... aku kan ske berimaginasi so aku ske mereke cite, hahahaha ok x??
ni aku tnjukkan gmbr2 ni bukan pasal nak tiru hasi karya dorang ni , aku nak bg contoh...
korang fham ke x??? tp aku nak buat blog lg 1 kena ada nma yg sesuai utk kerjaya sperti itu ...
blog aku yg akan dibuka tidak lma lg adalah d'bwah pentadbiran www.imansinclair.blogspot.com .. so korang dah leka dgn bce blog bru aku tu nnt jgn lpe jenguk blog pentadbir jge..
nama blog yang mungkin akan ku beri :
1-www.novelku.blogspot.com
2-www.jejakafantasi.blogspot.com
3-www.novelimansinclair.blogspot.com
4-www.signature.blogspot.com
5-www.supernovanovel.blogspot.com
6-www.qwertyuiop.blogspot.com
hihihihi tgok je lah mne yg aku nk pilih