aizat af5 and me

aizat af5 and me

~find this blog in google ~

letters for my blog visitor

Khamis, Jun 02, 2011

aku geram giler ari ni!!!!

heehehehe , pada mulanyer aku happy lah sebab bergembira ari ni main badminton ngn kwan2 .. aku menang dalam perlawanan kalah mati ..30-16 .. hahaha tp dalam pertandinga body smash aku terkeluar no2 sbb kurang fokus ..hahaha n ada org main tipu .. spew la tuh 
sapa mkan cili tergigit lidah ko ..( pelik kan )
selepas main badminton pg lah kedai seven -11 nak beli air ,dahaga gler time tu ..yelah bru lpas main bdminton mne x dahaga..lpastu dah beli air aku pg naik laser net ngn kawan2 aku . pada mulernyer byar lah rm1.50 ..wk2 tu main lah counter strike cz.. wk2 main tu ayah aku call..dia kta nak amik aku sbb ayahku time tu ada kt gmbak.. aku ktalah naik bus balik nnt sbb kalo blik awal pun bukan ada apa2 pun.. lpastu aku smbg main game tu lagi .. hihi aku berjaya bunuh 169 orang .. hebatkan .. tibe2 keluar kt ctu masa nk abiss ..aku n kwan2 yg rse syokk gler main cs cz tu tambah 50sen ..hihi ...habis 2 jam kita org pun blik .. aku pun tggu bus slama  25 minit ..dpt bus aku naik ..smpi tman melati aku jalan smpi rumah....
tibanyer aku kt rumah !! tgok2  x der org kt rumah , aku first2 x de lah syak apa2 .,.. aku pun duk rmh sorang2 tgok tv ..aku pun mandi dulu sbb busuk ,... lpas mandi aku smbg tgok tv .. 40 minit kmudian , ayah aku balik ... aku tnya mknan x beli ke .. lpas 2 minit abg aku mncul .,. bwa 1 bungkus nasi.. lpastu ada 3 ,4 plastik jusco kt tgn dia .. 
aku apa lg lpas tgok plastik tu aku truzzz naik angin ahh ... aku pun tye npe x bwa iman ..
ayah aku kta yg td call kta nk g cc..aku pun ckap kt ayah aku , npe td time call x kta nk g jaya jusco ~ 
aku dgn prasaan gram pun aku cakap esok nak g jusco beli baju n seluar jgak..!!!
esok lpas blik solat jumaat aku nak g jusco gak ( ckp dlm ati)
....itulah kjadian marah aku ari ini...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan