aizat af5 and me

aizat af5 and me

~find this blog in google ~

letters for my blog visitor

Rabu, Jun 27, 2012

Iman Sinclair is Back !

kemunculan semula saya di dunia blog ini bermula balik pada 27 june 2012 . kali terakhir saya post ialah pada tahun lalu .
sebab2 saya tak berblog2 sebabnya ialah :-
1-saya exam
2-exam spm makin dekat
3-nak berblog-blog ni lecehlah .. haha nak tulis ini itu then update ..
4-aku bnyak menulis kat twitter aku je.
5-saya suka beli cool blog berbanding berbloger ni 
6- kalo nak cite sebab dia sampai esok tidak habis so stop setakat ini sahaja .


EXAM JUST AROUND THE CORNER BUT I'M STILL LEPAK KAT PAVI, KLF CITY , UPTOWN PUNYE CORNER ..